Martin v extralige proti Nitre s výrazne okliešteným kádrom

NETKY.SK • 25 November 2014, 14:32 • 2 min
Martin v extralige proti Nitre s výrazne okliešteným kádrom

MARTIN - Hokejistov MHC Mountfield Martin trápi v závere novembra veľká maródka, no napriek tomu absolvuje tím z Turca už v utorok extraligový zápas 27. kola doma proti Nitre.

slovakia

left justify in out

Generálny manažér MHC Martin Kalnický sa v pondelok snažil o preloženie spomenutého zápasu, no neuspel. "Počas včerajšieho dňa som pracoval na tom, aby sme mohli presunúť zápas s Nitrou na iný termín, nakoľko máme množstvo zranených a chorých hráčov. V Trenčíne hral Markovič aj ďalší hráči so sebazaprením a uvidíme, ako poskladáme káder na dnešný zápas. Potrebný súhlas Nitry sme získali, musela sa však vyjadriť nadpolovičná väčšina extraligových tímov v prospech presunutia stretnutia. Písomne nám dali kladné stanovisko aj Trenčín, Žilina, Skalica a už spomenutá Nitra. Ostatné tímy sa vyjadrili negatívne, čo ma mrzí. Verím však, že dnes zabojujeme a aj napriek lazaretu si pripíšeme ďalšie body do tabuľky, " cituje Kalnického oficiálny profil klubu na facebooku.

 

Viacerí hokejisti Martina určite nezasiahnu do utorkového duelu - Peter Galamboš má zlomenú sánku, Jaroslav Sloboda zranené rameno a bolesti hlavy, Davida Zuckera trápi koleno, Andreja Themára a Michala Dvořáka členok, Milan Kolena má po autonehode zlomeninu panvy a ruky, Andrej Novotný laboruje s achilovkou. Otázny je štart Jaroslava Markoviča, Tomáša Pokrivčáka a Mateja Šugára pre virózu, Marek Kolba a Radoslav Illo majú problémy s rukou. 

Hokejistom Martina patrí v extraligovej tabuľke siedme miesto o dva body pred ôsmymi Piešťanmi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies