Martin Štrbák najlepším obrancom uplynulého týždňa

NETKY.SK • 4 Október 2011, 17:49 • 2 min
Martin Štrbák najlepším obrancom uplynulého týždňa

Martin Štrbák najlepším obrancom uplynulého týždňa

slovakia

left justify in out

img

Slovenský obranca hokejového tímu KHL HC Lev Poprad Martin Štrbák sa stal najlepším hráčom uplynulého týždňa na tomto poste. Skúsený 36-ročný v ňom odohral tri zápasy, v ktorých zaznamenal dve asistencie a mal tri plusové body. Informuje o tom oficiálna internetová stránka súťaže.

Najlepším brankárom sa stal Michail Birjukov z Jugry Chanty-Mansijk. Z dvoch zápasov sa mu podarilo jeden vychytať na nulu, mal priemer 0,48 gólu na zápas a 98,8 percentnú úspešnosť zásahov. Aj jeho zásluhou Jugra oba zápasy vyhrala. Za najlepšieho útočníka vyhlásili Čecha Jakuba Petružálka (Amur Chabarovsk). V troch stretnutiach zaznamenal jeden gól, štyri asistencie a dosiahol štyri plusové body.

Anton Slepyšev z Metallurgu Novokuzneck sa stal najlepším nováčikom. V troch stretnutiach si na svoje konto pripísal tri góly, z toho jeden víťazný a zaznamenal aj jednu asistenciu. V priemere strávil na ľade 10:30 minút.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies