Martin Tóth a Lester Peltier s jednozápasovým dištancom

NETKY.SK • 13 Marec 2015, 18:40 • 2 min
Martin Tóth a Lester Peltier s jednozápasovým dištancom

BRATISLAVA - Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) potrestala hráča MŠK Žilina "B" Patrika Krčulu, vylúčeného za surovú hru so zranením protihráča v stretnutí 19. kola II. ligy v Šamoríne proti domácemu FC ŠTK 1914, pozastavením výkonu športovej činnosti na päť týždňov od 8. marca 2015.

slovakia

left justify in out

Obranca FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa Marián Jarabica i jeho spoluhráč brankár František Plach dostali za červenú kartu (držanie, resp. podrazenie súpera vo vyloženej gólovej príležitosti) v domácom druholigovom dueli proti ŠKF Sereď dištanc na jeden súťažný zápas od 9. 3. Pätica vylúčených druholigistov po 2. žltej karte Andrij Zahraničnyj (Dubnica nad Váhom), Aurelien Ngeyitala Lola (Senec), Filip Špak (Slovan Bratislava juniori), Ján Sojka (FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa) a Patrik Murín (Dolný Kubín) musí nútene pauzovať jedno súťažné stretnutie.


Za päť napomenutí žltou kartou majú od 8. marca 2015 nepodmienečne pozastavený výkon športovej činnosti na jeden súťažný duel z futbalistov Fortuna ligy Martin Tóth z FC Spartak Trnava a Lester Peltier z ŠK Slovan Bratislava, z druholigistov Igor Šefčík (Skalica), Radoslav Straka, Andrej Urban (obaja Nové Mesto nad Váhom), Martin Suchý (Dubnica) a Dominik Kunca (Michalovce). 

 

DK SFZ žiada kluby najvyššej súťaže FK Dukla Banská Bystrica, FC Spartak Trnava, ŠK Slovan Bratislava, FC ViOn Zlaté Moravce a FC DAC 1904 Dunajská Streda o podrobné písomné stanovisko k hrubému nešportovému správaniu (HNS) divákov v zápasoch 21. kola Fortuna ligy, resp. v prípade Zl. Moraviec k neplneniu povinnosti usporiadateľskej služby (US). 

 

Disciplinárna komisia SFZ žiada ŠK Slovan Bratislava aj o podrobné písomné stanovisko k HNS divákov (použitie pyrotechniky, vulgárne pokriky a extrémistický transparent), s prerušením hry a k neplneniu povinností US (použitie pyrotechniky v sektore hostí) v utorkovom dohrávanom stretnutí 14. kola proti Trnave a zároveň žiada klub o presnú špecifikáciu rozdelenia miest pre divákov, podľa sektorov - pre hostí, pre majiteľov zakúpených permanentiek, sektor domácich priaznivcov, s presným počtom miest, grafický náčrt tribún, orientačný plán organizačného a návštevného poriadku štadióna na Pasienkoch. Pokiaľ ide o FC Spartak Trnava, ´disciplinárka´ žiada klub tiež o podrobné písomné stanovisko k hrubému nešportovému správaniu divákov (použitie pyrotechniky, vulgárne pokriky), s prerušením hry v spomenutom dohrávanom zápase proti domácemu Slovanu, a to do 18. marca 2015.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona