Martin Škrtel: Zostávam v Liverpoole

NETKY.SK • 22 Apríl 2015, 16:02 • 2 min
Martin Škrtel: Zostávam v Liverpoole

LIVERPOOL - Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel zareagoval na špekulácie týkajúce sa jeho budúcnosti vyhlásením, že svoju budúcnosť naďalej spája s anglickým klubom FC Liverpool.

slovakia

left justify in out

"Nikam neodchádzam. Ani do Wolfsburgu ani do Neapola," povedal Škrtel pre Liverpool Echo. 

 

Ako je známe, portál express.co.uk pred pár dňami uviedol, že 30-ročný dôrazný stopér (nar. 15. decembra 1984) má údajne na stole ponuku od spomenutého účastníka I. bundesligy. Tieto správy však poprel aj hráčsky agent Karol Csontó zo spoločnosti Stars and Friends. "Jediná ponuka, ktorú má momentálne Martin Škrtel, je predĺženie zmluvy s FC Liverpool. Záležitosť riešime a budeme sa ňou zaoberať v najbližšom období," povedal pre portál aktualne.sk Karol Csontó. 

 

Škrtel pôsobí na Anfielde od januára 2008. Britské médiá priniesli taktiež správy o tom, že ak by sa cesty Škrtela a Liverpoolu napokon mali rozísť, kouč Liverpoolu Brendan Rodgers vraj preferuje radšej skorší odchod hráča s vyplateným odstupným pre klub z mesta na rieke Mersey. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies