Martin Škrtel sa vracia do reprezentácie. Nastúpi už proti Severným Írom?

NETKY.SK • 4 November 2020, 13:56 • 2 min
Martin Škrtel sa vracia do reprezentácie. Nastúpi už proti Severným Írom?

Futbalových priaznivcov potešili úvahy, že bývalý kapitán a líder obrany futbalovej reprezentácie si opäť oblečie reprezentačný dres.

slovakia

left justify in out

Potom, ako už tieto úvahy boli čoraz viac reálne aj za predchádzajúceho trénera Pavla Hapala, vtedy mu to pokazil zápal slepého čreva,  teraz, za dočasného vedenia sokolov Štefanom Tarkovičom, nabrali ešte reálnejšie kontúry. Tarkovič ho skutočne prehovoril a Škrtel sa vracia do reprezentácie. No má to jeden problém.

 

 

Bývalý hráč FC Liverpool je pred finálovým barážovým stretnutím o postup na ME 2021 proti Severnému Írsku iba medzi náhradníkmi. Dôležitý zápas prebehne v Belfaste vo štvrtok 12. novembra od 20.45 h. Stopér tureckého majstra Basaksehir Istanbul má totiž zranený stehenný sval.

"Rozhodol som sa, že sa vrátim do reprezentácie. Či to však bude návrat skutočný a či sa aj zapojím do zápasu, to ukáže až čas. Nie som zdravotne v poriadku. Zápasy hrám pod tabletkami a s bolesťami, nechcem vypadnúť na dlhšiu dobu," povedal Martin Škrtel pre RTVS.
 

 

"Tí, ktorí ma poznajú, vedia, čo pre mňa reprezentácia znamená. Najmä keď sa vrátil takmer celý realizačný tím z úspešnej minulosti a títo ľudia sú aj mojimi priateľmi. Najneskôr v pondelok by som chcel byť pri mužstve, ak to bude možné," prezradil pre Rádio Slovensko. V stredu 4. 11. by mal Škrtel hrať aj v zápase 3. kola skupinovej fázy Ligy majstrov, kde si to Turci futbalovo rozdajú s Manchestrom United.

Martin Škrtel hral za reprezentáciu 104-krát, s tímom sa rozlúčil vlani.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies