Martin Petrov sa po 15 rokoch vrátil do CSKA Sofia

NETKY.SK • 30 Október 2013, 15:20 • 2 min
Martin Petrov sa po 15 rokoch vrátil do CSKA Sofia

SOFIA - Krídelník Martin Petrov sa po pätnástich rokoch pôsobenia v zahraničí vracia na bulharské futbalové trávniky. Tridsaťštyriročný bývalý hráč Servette Ženeva, VfL Wolfsburg, Atlética Madrid, Manchestru City, Boltonu Wanderers a Espanyolu Barcelona sa dohodol na spolupráci do konca tejto sezóny s CSKA Sofia. "Vojaci" to oznámili v stredu. Práve z tohto klubu odišiel Martin Petrov v roku 1998 do Švajčiarska.

slovakia

left justify in out

"Ešte pred dvoma týždňami som bol pripravený ohlásiť koniec mojej kariéry, už som to dokonca povedal manželke," priznal Martin Petrov. CSKA má v zbierke 31 domácich majstrovských titulov, na ďalší čaká od roku 2008. Momentálne figuruje na 4. priečke v tabuľke s 26 bodmi zo 14 zápasov. Za vedúcim Litexom Loveč zaostáva o 5 bodov.

"Hral by som za CSKA aj v prípade výskytu tohto klubu v tretej lige. Žiadne iné mužstvo by pre mňa neprichádzalo do úvahy," priznal rodák z Vrace.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona