Martin Nikodým mal po narodení syna nevšedný zážitok s kaprom

NETKY.SK • 24 December 2017, 09:15 • 2 min
Martin Nikodým mal po narodení syna nevšedný zážitok s kaprom

BRATISLAVA – Slovenský moderátor Martin Nikodým zažil pred sedemnástimi rokmi po narodení syna nezvyčajnú príhodu s kaprom, na ktorú nikdy nezabudne.

slovakia

left justify in out

„Keď sa nám pred Vianocami pred sedemnástimi rokmi narodil Adam, bol som ich pozrieť v nemocnici a ako som tak sedel na tej návšteve, prepadol ma zrazu taký zvláštny pocit, že musím ísť domov... Manželka ma prehovárala, aby som ešte zostal a ja že nie, ja fakt musím ísť... No a naozaj, prišiel som domov v poslednej chvíli. Kapor, ktorého sme mali vo vani, vyskočil, narazil hlavou do pákovej batérie a pustil si vodu. Našťastie studenú, inak by sa uvaril. Ale pustil ju tak, že stíhala odtekať cez prepad, takže sa nič vážne nestalo, len bola plná vaňa,“ rozpovedal moderátor v rozhovore pre agentúru SITA.

Deň na to sa situácia opakovala. „Na druhý deň som bol v nemocnici zas a znovu na mňa prišiel ten istý pocit, tak som šiel domov a už od dverí som počul, ako kapor plieska chvostom o zem a tancuje po kúpeľni. Vtedy som si povedal, že no dobre kamarát, a ideš pod nôž! Lenže to bola taká symbolika, že sa mi práve narodilo dieťa a ja mám teraz zavraždiť nejakú rybu... Nebol som toho schopný, tak som hľadal pomoc u kamarátov. Ako prvému som omylom zavolal vegetariánovi, ten sa mi rovno vysmial, či som sa zbláznil, až napokon prišiel sused a klepol ho. Normálne som to vtedy nedokázal. Teraz to už zvládam, keďže som rybár... Ale vždy sa predtým tej rybe za to ospravedlním. To ma naučila jedna thajská kuchárka v Bangkoku. Tá mi povedala, že sa každej rybe predtým, ako ju uvarí, ospravedlní a povie jej, že sa jej len nechtiac vyšmykla do hrnca,“ vysvetlil Nikodým.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona