Martin Meľo z Chlapi neplačú neznáša horúčavy

NETKY.SK • 1 Júl 2015, 13:04 • 2 min
Martin Meľo z Chlapi neplačú neznáša horúčavy

BRATISLAVA - Slovenský herec Martin Meľo nemá rád letné horúčavy. Na Orave, odkiaľ pochádza, je však podľa jeho slov v lete ideálne.

slovakia

left justify in out

„Pochádzam z rajského prostredia Oravy, kde je v lete počas dňa okolo 29 stupňov Celzia. Tam je ideálne, ale iba cez deň, v noci si už musíte dať miestami aj sveter,“ uviedol interpret v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Zimu vraj Meľo znáša hravo. „Môj organizmus znáša zimu hravo, horšie je to s teplom. Preto, keď je horúco, preferujem miesta, kde je veľa vody,“ povedal herec, ktorý zvykne letné dni tráviť v Banskej Štiavnici. Ak mu však okolnosti doprajú, rád sa zatúla i k moru. „V lete je mojou obľúbenou destináciou Banská Štiavnica, kde je na výber veľké množstvo azúrovo priezračných tajchov a malých jazier. No rád sa túlam aj pri moriach a oceánoch,“ prezradil umelec, ktorý sa netají svojou záľubou v sledovaní delfínov a morských vĺn. „Milujem vlny, s nimi sa dá totižto hrať. Na potulkách Austráliou som sledoval delfíny ako skáču na vlnách, doslova na nich surfujú. Im je v živote dobre, ráno sa nakŕmia a potom sa hrajú na vlnách, sú na jednej vlne,“ zasmial sa Meľo. 

 

Ako podotkol sympatický rodák z Chlebníc, v lete má najradšej pozorovanie prírody a podmorského sveta. Tento rok by podľa vlastných slov rád navštívil Francúzsko. „Tento rok ešte nemám konkrétny plán, no juh Európy, špeciálne Francúzska je krásny, tak snáď nás s rodinou zavedie srdce až tam,“ dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies