Martin Meľo má rád tuhú zimu na Orave

NETKY.SK • 10 Január 2015, 10:01 • 2 min
Martin Meľo má rád tuhú zimu na Orave

BRATISLAVA - Slovenský herec Martin Meľo má k zime veľmi pozitívny vzťah.

slovakia

left justify in out

„Môj vzťah k zime je jasný.  Pochádzam z Oravy, zimu mám rád, ale len vtedy, keď je v noci tuhá a mrazivá a cez deň slnečná, ako to u nás na Orave väčšinou býva. Niekedy tu máme aj mínus tridsať,“ prezradil v rozhovore pre agentúru SITA.

 

„Páči sa mi, ako vŕzga sneh pod nohami, líčka zružovejú a ľudia sa viac k sebe v treskúcej zime túlia,“ podotkol mladý herec. „Raz som takto na Orave v tuhej zime plnej ľadových ciest videl párik zaľúbencov, ako sa pošmykli na ľade a letkom padli na zem. Keď som to uvidel, začal som sa tak silno rehotať, že som sa pošmykol aj ja a letkom padol a potom sme sa všetci ležiac vedľa seba na zľadovatenom chodníku spolu na tom schuti smiali, až nám úsmevy v tom mraze primŕzali,“ spomenul si na veselú príhodu z Oravy 31-ročný rodák z Chlebníc. „Trendom posledných rokov je však celkom nepredvídateľné počasie. Zima už nie je taká aká bývala, ale vlažná a ani prichádzajúce leto už nie je letom, ale je upršané a studené. Vyzerá to, že sa to všetko nejako zlieva, žiadne ročné obdobia, globalizácia zachvátila už aj počasie,“ dokončil herec.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies