Martin Meľo bude čoskoro dvojnásobným otcom

NETKY.SK • 8 September 2014, 12:08 • 2 min
Martin Meľo bude čoskoro dvojnásobným otcom

BRATISLAVA - Herec Martin Meľo sa o necelé dva týždne stane dvojnásobným otcom. K deväťročnému synovi Lucasovi pribudne dcérka Mia.

slovakia

left justify in out

„Veľmi sa teším, rolu otca si vychutnávam,“ povedal herec pre agentúru SITA. „Mám taký pocit, že chlapci sú príliš akční, chcú všetko spoznať. Dievčatá viac pozorujú, skôr dospievajú a sú skôr zodpovedné. To asi preto, aby raz mohli byť tiež matkami. Možno sa o mňa bude Mia tiež starať. Keď bude mať takých päť rokov, tak mi niečo navarí alebo poupratuje, operie, vyžehlí...“ zasmial sa Meľo.

Popri rodičovských povinnostiach herec v súčasnosti skúša nové predstavenie Viliama Klimáčka Underground v divadle GUnaGU a nakrúca seriál Chlapi neplačú (2013), v ktorom sa spolu s tromi ďalšími hercami zhostil úlohy drevorubača. „Je to veľmi fajn, popri tom komickom scenári zažijeme kopec zábavy. Často si ho ešte s kolegami domyslíme, aby to malo väčšie gule,“ podotkol 30-ročný herec, ktorý svoju kariéru odštartoval už počas štúdia na Vysokej škole múzických umení v Bratislave účinkovaním vo filme Démoni (2007). Neskôr sa ako epizódna postava objavil vo viacerých televíznych projektoch a do povedomia verejnosti sa dostal aj prostredníctvom dosiek Divadla Aréna, Túlavého divadla či Divadla elledanse. 

 

Rodák z Chlebníc pri Dolnom Kubíne si pochvaľuje život na voľnej nohe. „Neviem, čo bude zajtra a to sa mi páči, lebo každý deň je úplne iný,“ priznal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies