Martin Meľo: Bolek Polívka je odjakživa mojím hereckým idolom

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 13:50 • 2 min
Martin Meľo: Bolek Polívka je odjakživa mojím hereckým idolom

BRATISLAVA - Slovenský herec Martin Meľo sa od detstva herecky inšpiruje Bolkom Polívkom.

slovakia

left justify in out

„Bolek Polívka je odjakživa mojím hereckým idolom. Vždy sa mi páčilo, ako vie pracovať s telom a aké má crazy nápady. Ešte dodnes si spomínam na jeho Manéže, pri ktorých som ako puberťák presedel celé večery,“ povedal Meľo v rozhovore pre agentúru SITA.


Mladého interpreta môžu fanúšikovia v súčasnosti vidieť spolu s Romanom Pomajbom, Viktorom Horjánom a Davidom Hartlom na doskách Divadla GUnaGU v predstavení Milujem svoj mobil Viliama Klimáčka. „Je to komédia odohrávajúca sa na ceste po západnom pobreží USA. Vykresľuje príbeh štyroch Slovákov, ktorí cestujú v jednom aute po Amerike, taký zábavný roadtrip,“ priblížil Meľo.

 

„S Viktorom Horjánom je to už štvrté predstavenie, ktoré spolu robíme, hrá sa mi s ním výborne. S Romanom a Davidom sme sa na javisku stretli naopak po prvý raz a bolo to plné prekvapení. Všetci štyria sme totiž veľmi rozdielne typy, ale na divadelných doskách spolu ladíme ako struny gitary,“ dodal.


S Romanom Pomajbom je podľa neho doslova radosť tvoriť. „Roman je plný energie a radosti. A tým, že sme obaja mnohodetní otcovia, tak boli počas skúšania hry na dennom poriadku aj rady o výchove detí,“ zasmial sa 33-ročný rodák z Chlebníc, ktorý už v súčasnosti pracuje na ďalšej hre.

 

„Momentálne pripravujeme v GUnaGU predstavenie o čase spred Nežnej revolúcie, keď bolo všetko inak a Staré mesto bolo plné vinární. Vlastne v ňom nebolo nič iné, len vinárne a príbeh našej hry sa bude odohrávať práve v jednej z nich, vo Vinárni u Julky, ktorá sa neskôr pretransformovala na naše divadlo. Premiéru chystáme na koniec mája. Myslím, že sa diváci majú na čo tešiť. Text z pera Viliama Klimáčka je totiž opäť výborný,“ poznamenal na záver.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies