Martin Madej žiari svojskými tanečnými kreáciami

NETKY.SK • 17 Február 2015, 09:21 • 2 min
Martin Madej žiari svojskými tanečnými kreáciami

BRATISLAVA - Slovenský spevák Martin Madej baví publikum úsmevnou tanečnou choreografiou v hudobnej šou Slovak Showbiz For Beginners, ktorú nedávno rozbehol spolu s dlhoročným kamarátom a spevákom Thomasom Puskailerom.

slovakia

left justify in out

„Dlhé roky som tancoval skoro profesionálne a dá sa povedať, že tu predvádzam také tanečné kreácie, ako keď sme už podnapití na nejakej párty a robíme si srandu zo všakovakých tanečkov z 90., 80. a 70. rokov. Tak sa mi to do toho predstavenia hodí,“ zasmial sa 27-ročný interpret. „Nijako si to netrénujem, spolieham sa na to, že niečo na tom javisku príde,“ poznamenal v rozhovore pre agentúru SITA. S novou hudobnou šou s Puskailerom najbližšie vystúpia 20. marca v Divadle Nová scéna.


Okrem Slovak Showbiz For Beginners chce mladý spevák podľa vlastných slov v súčasnosti venovať viac energie svojim sólovým projektom. Ako prezradil, čoskoro by mal uzrieť svetlo sveta jeho nový singel. „Asi do mesiaca - dvoch by som chcel vypustiť nový singel. Vždy si tak raz za rok vypustím jednu, dve pesničky,“ povedal. „Táto bude po anglicky a bude v podstate o láske a o tom, ako som znova ožil,“ priblížil sympatický Bratislavčan, ktorý sa nedávno objavil i v novej sérii Paneláku, kde stvárňuje brata novej barmanky Ruženky a spolumajiteľa baru Petra.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies