Martin Madej sa v súčasnosti venuje aj sólovej kariére

NETKY.SK • 19 Apríl 2016, 13:07 • 2 min
Martin Madej sa v súčasnosti venuje aj sólovej kariére

BRATISLAVA- Slovenský spevák Martin Madej sa okrem spolupráce s Thomasom Puskailerom a vystúpeniam so skupinou Fragile snaží venovať i svojej sólovej kariére.

slovakia

left justify in out

"Riešim si veci aj sólovo, no ide to veľmi pomaly. Keďže chcem, aby to bolo naozaj kvalitné a podľa mojich predstáv, tak to trvá veľmi dlho. Momentálne som sa rozhodol, že si napíšem celkom sám texty do hudby, ktorú mám rád,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Najviac vraj jeho uchu lahodí hudba Jacka Garratta alebo Jill Scott. „Všetko sú to v našich končinách také menej známe veci. A ešte sa mi veľmi páči nový album Justina Biebera. Predtým som Biebera nemusel, ale túto jeho novú vec si podľa mňa treba vypočuť, jeho najnovší album je producentsky veľmi pekná robota a myslím, že aj on je talentovaný chalanisko a o tri - štyri roky sa uprace tak, že bude z neho naozaj dobrý spevák. Ten album, ktorý teraz vydal, je obrovský posun,“ poznamenal Madej, ktorého s Bieberom podľa jeho slov dokonca niečo spája. „Justin je detská hviezda, tak ako ja. Mňa mnohí ľudia stále vnímajú cez Bobiho a moje začiatky s Peťom Nagyom,“ uviedol 28-ročný Bratislavčan.

 

Mladému spevákovi to však neprekáža. „Kamaráti okolo mňa to vnímajú tragickejšie ako ja, Bobi je mojou súčasťou už dvadsať rokov, takže ja som s ním vyrovnaný, ale stáva sa mi, že sú so mnou kamaráti a zrazu vidia, že si zo mňa ľudia robia srandu alebo si ma doťahujú a štve ich to. Takže moje okolie má zvyčajne väčšie nervy ako ja - samozrejme, kým ma niekto neotravuje celý večer, to už občas vybuchnem aj ja,“ priznal Madej.

 

S Petrom Nagyom sú už vraj v kontakte len príležitostne. „Samozrejme, sú akcie, na ktorých sa stretneme, ale ja mám svoju kariéru a on má svoju a veľmi málo sa nám stáva, že by sa nám preťali. Stále si ho však obrovsky vážim ako človeka, ktorý ma už ako dieťa naučil všetko podstatné, čo v tom šoubiznise treba,“ dodal známy interpret.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona