Sudca vzal do väzby muža, ktorý fekáliami útočil na ženy

NETKY.SK • 26 November 2015, 17:54 • 2 min
Sudca vzal do väzby muža, ktorý fekáliami útočil na ženy

BRATISLAVA – Okresný súd Bratislava IV vzal dnes do väzby 24–ročného Martina M. Polícia muža obvinila z trestného činu výtržníctva v súvislosti s myzofíliou. TASR poskytli informáciu z Okresného súdu Bratislava IV.

slovakia

left justify in out

„Okresný súd Bratislava IV vzal do väzby obvineného M.M., trestne stíhaného z prečinu výtržníctva, a to z dôvodov tzv. preventívnej väzby, teda dôvodnej obavy, že by mohol pokračovať v trestnej činnosti. Rozhodnutie o väzbe je právoplatné, sťažnosť nepodala žiadna z procesných strán,“ informoval súd.

 

Vyšetrovateľ obvinil Martina M. pre šesť prípadov. Strážcovia zákona zadržali muža tento týždeň, vďaka informácii od občana.

 

„Policajtom oznámil, že na zastávke električiek na Námestí svätého Františka v bratislavskej mestskej časti Karlova Ves sa nachádza podozrivý muž potretý fekáliami,“ uviedla v stredu (25.11.) bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

 

Následne na autobusovej zastávke MHD Segnerova policajné hliadky vypátrali podozrivého muža, zašpineného od fekálií.

 

Policajti vykonali v rámci vyšetrovania rekogníciu, pri ktorej tri poškodené ženy v osobe podozrivého jednoznačne spoznali muža, ktorý mal na ne zaútočiť fekáliami. Strážcovia zákona vykonali v bydlisku zadržaného po súhlase sudcu pre prípravné konanie aj domovú prehliadku a taktiež konfrontáciu medzi obvineným a poškodenou, výsledkom ktorej bolo doznanie sa obvineného k spáchaniu skutkov na území Bratislavy.

 

Muž čelí obvineniu pre skutky, ktorých sa mal dopustiť dňa 13. apríla v električke MHD, 4. mája na Svrčej ulici v Karlovej Vsi, 24. mája na zastávke Damborského v mestskej časti Dúbravka, 28. júla na zastávke električiek Nad Lúčkami v Karlovej Vsi, 25. októbra na Záhradníckej ulici v Ružinove a 30. októbra na električkovej zastávke Segnerova.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies