Martin Harich predstavil nový videoklip

NETKY.SK • 26 August 2013, 14:37 • 2 min
Martin Harich predstavil nový videoklip

BRATISLAVA - Slovenský spevák Martin Harich predstavil nový videoklip k piesni Asi mi horí tvár, ktorá pochádza z jeho druhého štúdiového albumu s názvom Nech (2013). Video sa nakrúcalo v synagóge v Liptovskom Mikuláši, pričom o réžiu sa postaral Jaroslav Vaľko, s ktorým už Harich spolupracoval aj na klipe k piesni Čakám čo sa stane.

slovakia

left justify in out

Námet videa, prvýkrát lyrický bez konkrétneho príbehu, vymyslel samotný Harich. "Nešlo mi až tak o príbeh, ako o vykreslenie atmosféry. Cítil som to tak. A pri príprave scenáru na klip dávam na prvý pocit a prvú myšlienku. Myslím, že by sa nad tým nemalo moc špekulovať. Keď zadávam názov piesne do vyhľadávača na Youtube, chcem, aby mi video prezradilo niečo viac. Aby som ešte viac porozumel tomu, čo chcel autor pesničkou povedať," vysvetlil spevák, ktorý je s výsledkom spokojný. "Prirodzenosť pred kamerou bola podľa mňa pre chalanov - muzikantov i baby - neherečky veľkou výzvou. Som hrdý na to, ako to zvládli. Podľa mňa sa to podarilo, tak som zvedavý, čo na to ostatní," dodal.

Mladý spevák pochádzajúci z Liptova sa zviditeľnil už ako 15-ročný v šou Česko Slovenská SuperStar, pričom ešte na jeseň toho roku vydal svoj prvý album Príbeh snov (2011). Spomínaná druhá štúdiovka Nech mu vyšla v máji. Krst sa konal v Aquaparku Tatralandia, kde zároveň odohral špeciálny koncert pre prekvapených návštevníkov a návštevníčky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona