Martin Harich má nový singel aj videoklip

NETKY.SK • 8 August 2013, 17:48 • 2 min
Martin Harich má nový singel aj videoklip

BRATISLAVA - Slovenský spevák Martin Harich má nový singel s názvom Asi mi horí tvár. Pieseň pochádza z jeho druhého štúdiového albumu s názvom Nech a hovorí podľa neho o obyčajných ľudských hodnotách, o ktorých kedysi hudba bola.

slovakia

left justify in out

SuperStarista stihol ku skladbe nakrútiť už aj videoklip. O réžiu sa postaral Jaroslav Vaľko, s ktorým už spolupracoval na klipe k piesni Čakám čo sa stane. "Jeho práca sa mi vždy páčila, pretože dokáže obrazom jednoducho vykresliť hlbokú myšlienku. Má veľmi zaujímavý, až jemne tajuplný pohľad na svet. Myslím, že je podobný mimozemšťan ako som ja a takými ľuďmi sa obklopujem rád," vysvetlil Harich. "Námet na klip bol Martinov a snažil som sa ho zachovať. Okrem iných metafor chcel najmä oheň, horiacu miestnosť, dievčatá, plamene na stenách i v duši. Napadlo mi zrealizovať to pomocou svetla. Samotný oheň nevidíme. Máme iba pocit všadeprítomného ohňa," dodal režisér.

Mladý spevák pochádzajúci z Liptova sa zviditeľnil už ako 15-ročný v šou Česko Slovenská SuperStar, pričom ešte na jeseň toho roku vydal svoj prvý album Príbeh snov (2011). Druhá štúdiovka Nech mu vyšla v máji. Krst sa konal v Aquaparku Tatralandia, kde zároveň odohral špeciálny koncert pre prekvapených návštevníkov a návštevníčky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies