Martin Harich dnes vydáva EP Pátram

NETKY.SK • 9 September 2016, 15:48 • 2 min
Martin Harich dnes vydáva EP Pátram

BRATISLAVA - Slovenský hudobník a spevák Martin Harich dnes vydáva EP nahrávku Pátram.

slovakia

left justify in out

"Táto nahrávka musela dozrieť. Skladby som starostlivo a dlho vyberal a aranžoval. Predstavujú moju životnú púť za ostatné dva roky," povedal muzikant.


Nosič obsahuje päť skladieb. Medzi nimi sú dve novinky - Pátram a Kam sa to podelo. Zvyšné tri piesne Kde bolo tam bolo, Čo potom a Tichý večer už predstavil predtým. Dvadsaťjedenročný rodák z Liptova je autorom hudby aj textov všetkých skladieb okrem poslednej menovanej, ktorej text napísal básnik a partizán Marcel Herz. Tichý večer sa objaví aj v pripravovanom filme o Slovenskom národnom povstaní.


Na obale EP je fotografia, ktorá pochádza z hudobníkovej púte do španielskeho Santiaga de Compostela. Spevák plánuje tento rok absolvovať Redhead tour, počas ktorého sa predstaví v 15 českých mestách. Okrem starších hitov zahrá aj skladby z nového EP. Sprevádzať ho budú Pavel Callta a Jakub Děkan. Harich tiež v súčasnosti účinkuje v televíznej show Tvoja tvár znie povedome.


Martin Harich sa zviditeľnil v roku 2011 v show Česko Slovenská SuperStar, pričom ešte na jeseň toho roku vydal prvý album Príbeh snov (2011). Na konte má aj štúdiovku Nech (2013), z ktorej pochádza napríklad pieseň Asi mi horí tvár. Predvlani uviedol na trh akustický komplet G2 Acoustic Stage.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies