Martin Freeman si zahrá vo filme Captain America: Civil War

NETKY.SK • 6 Máj 2015, 14:11 • 2 min
Martin Freeman si zahrá vo filme Captain America: Civil War

USA - Britský herec Martin Freeman si zahrá vo filme Captain America: Civil War. Prostredníctvom oficiálnej webstránky o tom informovala spoločnosť Marvel.

slovakia

left justify in out

Akú úlohu 43-ročný predstaviteľ Bilba Bublíka z trilógie Hobit (2012 až 2014) v snímke stvárni, zatiaľ predstavitelia spoločnosti neprezradili. "Nedokážeme byť viac poctení či nadšení, že taký talentovaný herec sa pripojí do Marvel Cinematic Universe," uviedol producent snímky Kevin Feige.

 

Snímku Captain America: Civil War by mali v amerických kinách začať premietať 6. mája 2016. Okrem Freemana sa v nej predstaví Chris Evans (Kapitán Amerika), Robert Downey Jr. (Iron Man), Chadwick Boseman (Black Panther) či Daniel Brühl (Baron Zemo). O réžiu sa postarajú Anthony Russo a Joe Russo, ktorí spolu nakrútili aj komiksovku Captain America: Zimný vojak (2014). 

 

Martina Freemana okrem účinkovania v spomínanej trilógii Hobit preslávila aj úloha Johna Watsona v seriáli Sherlock (2010). Za výkon v seriáli televízie BBC si vyslúžil Primetime Emmy a cenu BAFTA. Objavil sa aj vo filmoch Láska nebeská (2003), Súmrak mŕtvych (2004), Stopárov sprievodca po Galaxii (2005), Krádeže a vlámania (2006), Jednotka príliš rýchleho nasadenia (2007) či Neriadená strela (2010). Za výkon v seriáli Fargo (2014) ho nominovali na Zlatý Glóbus. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona