Martin Dobrotka v Slovane predčasne skončil, vyradili ho zdravotné problémy

NETKY.SK • 21 September 2015, 10:34 • 2 min
Martin Dobrotka v Slovane predčasne skončil, vyradili ho zdravotné problémy

BRATISLAVA - Slovenský futbalový klub Slovan Bratislava predčasne ukončil zmluvu s obrancom Martinom Dobrotkom. Ako informoval oficiálny web "belasých", stalo sa tak pre dlhodobé zdravotné problémy 30-ročného obrancu a na žiadosť samotného hráča.

slovakia

left justify in out

Odchovanec osemnásobného majstra SR sa v najbližších týždňoch chce sústrediť predovšetkým na dôkladnú liečbu. "Martin nás požiadal o rozviazanie zmluvy a po rozhovore s ním sme súhlasili. Mrzí nás, že po návrate do klubu, v ktorom futbalovo vyrástol, nemohol naplno predviesť to, čo v ňom je a na čo sa fanúšikovia Slovana tešili. Martinovi želáme čo najskoršie uzdravenie a návrat na futbalové trávniky. Nevylučujem, že v budúcnosti bude opäť súčasťou Slovana Bratislava," povedal viceprezident klubu Ivan Kmotrík ml. pre oficiálny web ŠK.

 

Dobrotka sa do Slovana vrátil zo Slavie Praha počas zimnej prestávky. Pre zranenia však v jarnej časti uplynulej sezóny zasiahol iba do štyroch zápasov. V aktuálnom ročníku nastúpil len v oboch dueloch 1. predkola Európskej ligy 2015/2016 s Europa FC a na odvetné stretnutie 2. predkola na ihrisku UC Dublin, kde si opäť obnovil zranenie slabín.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona