Martin dlhodobo týral svoju družku a napadol ju nožom

NETKY.SK • 23 Január 2017, 13:24 • 2 min
Martin dlhodobo týral svoju družku a napadol ju nožom

BOJNICE - Zo zločinu týrania blízkej a zverenej osoby obvinil prievidzský policajný vyšetrovateľ 26-ročného Martina s trvalým pobytom v Kysuckom Novom Meste.

slovakia

left justify in out

Obvinený svojej rovnako starej družke od apríla 2016 do januára 2017 spôsoboval psychické a fyzické utrpenie. Niekoľkokrát ju zbil a vyhrážal sa jej zabitím, tiež vyvolával zbytočné konflikty pre bežné veci, informovala dnes TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

 

Ako ďalej uviedla, naposledy zaútočil obvinený na svoju družku v byte v Bojniciach 17. januára podvečer, pričom jej vulgárne nadával a vyhrážal sa jej zabitím. "Z kuchynskej linky vzal nôž a bodol ju do pravého prsníka. Spôsobil jej krvácajúcu, asi dvojcentimetrovú dlhú ranu a aj napriek tomu, že krvácala, ju nechcel pustiť na ošetrenie. Pustil ju asi až po dvoch hodinách s tým, že o tomto útoku nemá nikomu povedať. Žena však konanie svojho druha oznámila na polícii, ale až po troch dňoch," doplnila.

 

Policajti Martinovi obmedzili osobnú slobodu, v súčasnosti sa nachádza na oddelení psychiatrie v bojnickej nemocnici, dodala trenčianska krajská policajná hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies