Martin Chodúr si vychutnal posledné Vianoce vo dvojici

NETKY.SK • 26 December 2015, 10:15 • 2 min
Martin Chodúr si vychutnal posledné Vianoce vo dvojici

BRATISLAVA - Český spevák Martin Chodúr si užil posledné Vianoce vo dvojici.

slovakia

left justify in out

„Mali sme úplne tradičné Vianoce, posledné, pretože budúci rok už budeme traja a to zas bude úplne iné, tie Vianoce s dieťaťom sú celkom iné, než len vo dvojici. Maximálne sme si to teda tento rok užili, upiekli sme si koláče a tak,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA.


Vianoce preňho podľa vlastných slov predstavujú najmä čas pokoja. „Ja mám Vianoce veľmi rád, je to totiž pre mňa taký čas pokoja, keďže na Vianoce už nie sú koncerty, človek je doma a naberá silu do Silvestra, kedy zas spievam, zhodou okolností budem mať koncert v slovenských Tatrách,“ prezradil.


Do nového roka si plánuje dať len jeden cieľ. „Snažím sa teraz omnoho dôslednejšie plánovať veci a jeden z mojich hlavných cieľov do novej kariéry ako otca je to, že sa chcem čo najviac zorganizovať. Človek stratí toľko času v zmätkoch, keď nemôže niečo nájsť, lebo má chaos vo veciach. A to sa snažím eliminovať, aby som sa mohol venovať dôležitejším veciam,“ podotkol.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona