Martin Baran opäť k dispozícii Jagiellonii Bialystok

NETKY.SK • 14 Júl 2015, 11:02 • 2 min
Martin Baran opäť k dispozícii Jagiellonii Bialystok

BIALYSTOK - Slovenský futbalový obranca Martin Baran je po zložitom zranení opätovne k dispozícii svojmu poľskému zamestnávateľovi Jagiellonii Bialystok. Informoval o tom Przeglad Sportowy.

slovakia

left justify in out

Baran si počas zimnej prípravy v ostatnej sezóne 2014/2015 roztrhol v dueli proti Cracovii Krakov štvorhlavý stehenný sval a musel podstúpiť operáciu, ktorá si vyžiadala polročnú liečbu.

 

"Po Martinovom zranení už nie je ani stopy. Hrá a bojuje ako pred úrazom. Najdôležitejšie je, aby všetko išlo tak ako doteraz. Som spokojný, že na všetkých postoch máme teraz zdravú konkurenciu," povedal tréner Jagiellonie Probierz.

 

Jagiellonia vstúpi do nového ročníka najvyššej poľskej súťaže nedeľňajším duelom 1. kola na pôde Korony Kielce. Zverenci trénera Michala Probierza navyše účinkujú aj v pohárovej Európe. V 1. predkole Európskej ligy 2015/2016 vyprášili litovský klub FK Kruoja Pakruojis (1:0 vonku, 8:0 doma) a v ďalšej eliminačnej fáze sa stretnú s cyperskou Omoniou Nikózia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies