Marta Jandová by šla s porotcami zo SuperStar na dovolenku

NETKY.SK • 7 September 2015, 15:16 • 2 min
Marta Jandová by šla s porotcami zo SuperStar na dovolenku

BRATISLAVA - Česká speváčka Marta Jandová by si po lete strávenom s porotcovskými kolegami zo SuperStar vedela predstaviť i spoločnú rodinnú dovolenku.

slovakia

left justify in out

"Dokážem si nás štyroch a naše rodiny predstaviť, ako sme niekde na nejakom ostrove a užívame si voľno," povedala v rozhovore pre agentúru SITA.
S rodinami ostatných porotcov je vraj prepojená už dávnejšie. "Môj manžel sa totiž o nich všetkých staral ako pôrodník. Ondřejovi Soukupovi rodil deti, Paľovi priviedol na svet dieťa a o Kláru sa staral pred tým, než porodila, takže sme aj nejako takto prepojení,“ prezradila 41-ročná rodáčka z Prahy.


Jandová je presvedčená, že si ako porotcovia so Soukupom, Haberom a Vytiskovou veľmi sadli. "Rozumieme si a to ma veľmi teší, pretože už som raz sedela v porote v jednej súťaži v Nemecku a tam som si po nejakej dobe s jedným porotcom absolútne nesadla, mali sme úplne iné názory,“ povedala Jandová. „Pre mňa je totiž veľmi dôležité, aby človek vedel spievať a pre niektorých porotcov to v minulosti také dôležité nebolo, hlavne, že dotyčný vyzeral dobre,“ dodala.


Sympatická brunetka zároveň oceňuje, že sa ako porotcovia na nič nehrajú. „Hrozne sa mi páči, že sa nikto z nás na nič nehrá. Mnoho ľudí si myslí, že sa držíme nejakých rolí, no ja mám pocit, že sa úplne prelínajú s tým, kým naozaj sme,“ poznamenala.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies