Marseille za incidenty v súboji s Lyonom uzavreli dve tribúny štadióna

NETKY.SK • 25 September 2015, 09:51 • 2 min
Marseille za incidenty v súboji s Lyonom uzavreli dve tribúny štadióna

MARSEILLE - Disciplinárna komisia francúzskej futbalovej súťaže Ligue 1 predbežným opatrením uzavrela klubu Olympique Marseille dve tribúny štadióna Vélodrome, ktoré musia byť prázdne už v nedeľňajšom domácom súboji s Angers. Definitívny verdikt o výške trestu a finančnej pokute vynesie disciplinárka 15. októbra po vypočutí zástupcov provensálskeho klubu.

slovakia

left justify in out

Marseille pyká za správanie svojich fanúšikov počas stretnutia s Olympique Lyon (1:1), ktoré musel hlavný rozhodca v druhom polčase na 20 minút prerušiť po tom, ako domáci priaznivci hádzali zo severnej a južnej tribúny rôzne predmety. Na trávniku dokonca pristáli aj sklenené fľaše, čím bola ohrozená bezpečnosť aktérov zápasu. Jedna zo svetlíc zasiahla útočníka domáceho OM Michyho Batshuayia.

 

Okrem toho tvrdé jadro domácich fanúšikov počas celého zápasu bučalo na špílmachra Lyonu Mathieua Valbuenu. A zašli ešte ďalej, keď na jednej z tribún obesili figurínu s jeho podobizňou. Valbuena v rokoch 2006-2014 obliekal dres Marseille a po anabáze v Diname Moskva (2014/2015) sa počas minulého leta rozhodol prijať ponuku konkurenčného Lyonu, čo mu fanúšikovia jeho bývalého klubu nevedia odpustiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies