Marouane Fellaini dvakrát prekročil rýchlosť za šesť minút, za volant si nesadne deväť mesiacov

NETKY.SK • 26 November 2015, 17:41 • 2 min
Marouane Fellaini dvakrát prekročil rýchlosť za šesť minút, za volant si nesadne deväť mesiacov

MANCHESTER – Záložník Manchestru United Marouane Fellaini prišiel o vodičák na deväť mesiacov po tom, ako bol prichytení pri prekročení rýchlosti dvakrát v priebehu šiestich minút.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií Manchester Evening News mal už 28-ročný belgický reprezentant 15 bodov vo svojom vodičskom preukaze, keď ho dopravné kamery dvakrát namerali v priebehu šiestich minút.

 

Prvýkrát mu namerali rýchlosť 130 km/h na ulici Cross Street v Sale, kde je však povolená rýchlosť iba 65 km/h. Druhý priestupok prišiel už o šesť minút, keď mu namerali 95 km/h v zóne, kde je povolená iba päťdesiatka.

Nie je známe, prečo Fellaini nemal už platný zákaz vedenia motorového vozidla, keďže za normálnych okolností na ostrovoch už 12 bodov znamená zákaz jazdy. Okrem zákazu dostal futbalista aj pokutu vo výške 1.188 libier a ďalších £440 za súdne trovy a poplatky.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona