Maroši si v utorok zachytá v FA Cupe

NETKY.SK • 13 Január 2015, 00:32 • 2 min
Maroši si v utorok zachytá v FA Cupe

DONCASTER - Slovenský futbalový brankár Marko Maroši sa postaví v utorok do bránky anglického treťoligového klubu Doncaster Rovers v opakovanom stretnutí 3. kola národného pohára (FA Cupu) na pôde Bristolu City z rovnakej súťaže. Prvý duel v Doncasteri sa skončil 1:1, postupujúci z toho súboja sa v 4. kole stretne s úspešnejším z dvojice Everton - West Ham United.

slovakia

left justify in out

Za Doncaster mal v utorok pôvodne chytať Sam Johnstone, ale tréner Paul Dickov musel urobiť nečakanú zmenu, keď gólmana povolal materský Manchester United. Reprezentant SR do 21 rokov Maroši odchytal za Doncaster zatiaľ jediný zápas: 29. septembra vystriedal na pôde Walsallu za stavu 0:0 v 30. min Jeda Steera v rámci League One a dostal tri góly. 

 

Dvadsaťročný Maroši podpísal v auguste s Doncasterom kontrakt na dva roky. Dovtedy pôsobil vo Wigane, ktorý účinkuje v druhej najvyššej súťaži. Doncaster v sezóne 2013/2014 zostúpil ešte o úroveň nižšie a figuruje na 14. priečke v 24-člennej tabuľke s bilanciou 8-7-8 a skóre 25:29. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona