Maroš Šefčovič sa zotavuje po náhlej operácii slepého čreva; na konferencii v Bratislave dnes chýbal

NETKY.SK • 30 November 2017, 12:53 • 2 min
Maroš Šefčovič sa zotavuje po náhlej operácii slepého čreva; na konferencii v Bratislave dnes chýbal

BRATISLAVA/PARÍŽ – Podpredseda Európskej komisie Maroš Šefčovič mal byť hlavným hosťom na celoeurópskej konferencii o energetike, ktorá práve prebieha v Bratislave. Namiesto toho sa zotavuje z ťažkej operácie.

slovakia

left justify in out

Podľa zdrojov z okruhu konferencie Set Plan – CEEC Šefčoviča minulý piatok (24. novembra) museli odviezť do nemocnice v Paríži, kde sa pracovne zdržiaval. Išlo o akútny problém so slepým črevom, pričom údajne nemalo ísť len o bežný zápal.

 

„Ako sa hovorí: Človek mieni, Pán Boh mení. Mrzí ma, že dnešok – keď som mal predstaviť dôležitú výročnú správu o stave energetickej únie – napokon trávim v parížskej nemocnici čakaním na operáciu slepého čreva. Zastihlo ma to nečakane, počas pracovnej cesty,“ napísal eurokomisár na svoj Facebook po hospitalizácii.

 

Z nemocnice ho prepustili v utorok. „Po dramatickejšom vývoji, než som očakával, si ma dnes manželka prevzala do domácej starostlivosti,“ komentoval zachránený pacient. Zrejme nechce príliš dlho odpočívať, keďže na svojom profile dodal: „Teším sa, že čoskoro sa opäť prihlásim z rozbehnutého vlaku a podelím sa s vami o príjemnejšie správy o aktivitách, ktoré nás ešte do konca roka čakajú.“

 

Na konferencii Set Plan – CEEC vystúpil namiesto Maroša Šefčoviča vo štvrtok predpoludním riaditeľ Generálneho direktorátu EK pre energetiku (DG Energy) Dominique Ristori.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona