Maroš Kramár skúša novú hru

NETKY.SK • 11 September 2014, 11:04 • 2 min
Maroš Kramár skúša novú hru

BRATISLAVA - Herec Maroš Kramár sa po lete opäť naplno venuje divadlu.

slovakia

left justify in out

„Dovolenky, bohužiaľ, skončili. Už sme to naštartovali a niekoľko dní som v plnom pracovnom nasadení,“ povzdychol si v rozhovore pre agentúru SITA herec, ktorý ešte pred týždňom oddychoval v Chorvátsku. V súčasnosti Kramár účinkuje vo viacerých divadelných hrách. „V SND hráme Chrobáka v hlave, v divadle Wüstenrot predstavenie Mandarínková izba a po celej Slovenskej republike hru Lordi, ktorá je pod hlavičkou Ateliér Maroša Kramára,“ priblížil. 

 

Na Slovensku sa ale jeho práca nekončí, 55-ročného Bratislavčana môžu diváci a diváčky vidieť aj v pražskom divadle Studio Dva, kde účinkuje v predstaveniach Soukromý skandál a Vše o mužích. Do konca roka Kramára podľa jeho slov čaká na Slovensku a v Česku približne 150 vystúpení. 

 

V ostatnom čase sa venuje najmä nakrúcaniu seriálov, moderuje súťažnú reláciu Zázraky přírody a realizuje sa aj ako režisér a producent. „Skúšam vo vlastnej produkcii momentálne novú hru. Ak sa mi všetko podarí, bude mať premiéru v novembri,“ poznamenal otec troch detí, známy aj zo seriálov Búrlivé víno (2012), Nevinní (2011), Nesmrteľní (2010 - 2011) či Ordinácia v ružovej záhrade (2007 - 2012). Hra je postavená len pre dvoch mužov, po Kramárovom boku sa v nej predstaví Juraj Hrčka. „Názov ešte nemám, no bude to o takom spisovateľovi, ktorý žije na pustom ostrove a príde za ním jeden novinár robiť rozhovor,“ prezradil herec.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona