Maroš Kramár si pochvaľuje spoluprácu s režisérom Rapošom fo filme Muzzikanti

NETKY.SK • 22 Február 2017, 13:48 • 2 min
Maroš Kramár si pochvaľuje spoluprácu s režisérom Rapošom fo filme Muzzikanti

BRATISLAVA - Slovenský herec Maroš Kramár si pochvaľuje spoluprácu s režisérom Dušanom Rapošom, s ktorým sa stretol pri nakrúcaní hudobnej komédie Muzzikanti.

slovakia

left justify in out

„Bola to príjemná práca. S Dušanom som sa stretol po dlhých rokoch. Robil som s ním Fontánu pre Zuzanu 2, v trojke som daboval Ibiho Maigu a robili sme spolu ešte jeden silný protidrogový film, Suzanne. Spolupráca s Dušanom je vždy dobrá, on vie, čo chce a je to režisér, ktorý sa vie vynájsť v každej situácii,“ povedal Kramár v rozhovore pre agentúru SITA. 

V snímke Muzzikanti stvárnil hudobného producenta. „Táto rola mi bola blízka, pretože sám som divadelným producentom - niečo mi vychádza, niečo mi nevychádza. To, čo si robím sám, mi vychádza veľmi dobre - ako sa hovorí, 'na podnikanie je nepárny počet dobrý, ale traja už je veľa'. Tiež mám takú skúsenosť. Keď som sám, veci mi vychádzajú, no ak sa s niekým spojím, väčšinou ma okradnú,“ pousmial sa herec. 

 



Pri prevedení svojej postavy sa vraj inšpiroval českým producentom a hudobníkom Františkom Janečkom. „Na kostýmovej skúške som sa najprv cítil ako poisťovací agent, no potom sme sa s Dušanom zhodli, že by tá postava mala vyzerať trošku inak, a tak sme si potichučky hovorili, že by sme sa mohli odraziť práve od spomínaného českého hudobného producenta. Kostým hercovi veľmi pomáha, to sa niekedy nezdá, no kostým vie herca posunúť až tak, že ani nemusí veľa hrať,“ podotkol 57-ročný Bratislavčan. 

Producent, ktorého stvárnil, je podľa jeho slov zaujímavý i svojím charakterovým vývojom. „Je dobré, keď sa postava vyvíja, keď to nie je také čierno-biele. Keď som bol mladý, hral som samé pozitívne postavy, lebo som blonďák a za komunistov boli čierni vždy zlí a blonďáci dobrí. Na staršie kolená ma už obsadzujú aj do úloh záporákov. Aj táto na prvý pohľad pôsobí negatívne, no má svoj vývoj a končí sa to trochu inak, ako sa to začína. Boj o kariéru je nie vždy čistý, a keď si ľudia v zamestnaní hľadajú cestičku hore, tak používajú niekedy aj nekalé prostriedky. No, ako sa hovorí, 'keď idete hore, zdravte všetkých, lebo nikdy neviete, kedy pôjdete dole',“ dodal na margo svojej ostatnej role. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies