Maroš Kováčik už nie je trénerom Good Angels Košice

NETKY.SK • 15 Marec 2016, 12:05 • 2 min
Maroš Kováčik už nie je trénerom Good Angels Košice

KOŠICE - Basketbalový tréner Maroš Kováčik ukončil svoje pôsobenie v klube Good Angels Košice. Skúsený kormidelník svoju rezignáciu naznačil už po nedávnom zápase Košičaniek v Lille, po odvete si vzal pár dní na rozmyslenie. O svojom konci v klube dvanásťnásobného slovenského majstra informoval prostredníctvom sociálnej siete.

slovakia

left justify in out

Po minulotýždňovej prehre v prvom štvrťfinálovom zápase Európskeho pohára FIBA na palubovke Lille Kováčik naznačil, že v prípade neúspechu, za ktorý považoval vypadnutie z EP FIBA, zváži svoju rezignáciu. Jeho zverenky síce v odvete nad Lille zvíťažili, no na postup im to nestačilo. "V najbližších dňoch sa určite stretnem s generálnym manažérom a budeme debatovať o ďalších možnostiach. Teraz je ešte krátko po zápase, som pod vplyvom emócií," uviedol Kováčik krátko po zápase. V pondelok večer na svojom oficiálnom účte na sociálnej sieti prezradil svoje rozhodnutie. "Ďakujem Good Angels za krásnych a úspešných 5 rokov," napísal Kováčik v anglickom jazyku.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies