Maroon 5 zverejnili videoklip k piesni Sugar

NETKY.SK • 15 Január 2015, 15:24 • 2 min
Maroon 5 zverejnili videoklip k piesni Sugar

USA - Americká kapela Maroon 5 zverejnila videoklip k singlu Sugar.

slovakia

left justify in out

O réžiu videa sa postaral David Dobkin, ktorý má na konte filmy ako Šanghajskí rytieri (2003) či Ako uloviť družičku (2005). V novinke kapela navštevuje svadobné hostiny, kde nič netušiacim hosťom spievajú spomínanú skladbu a pripíjajú na zdravie novomanželov. "Budeme jazdiť po Los Angeles a vtrhneme na každú svadbu, na ktorú natrafíme. Bude to úžasné," vysvetľuje v úvode klipu frontman kapely Adam Levine. "Bol to nadpozemský zážitok. Nemyslel som si, že ma tak silno zasiahnu reakcie tých párov a ich svadobných hostí. Najlepšie na tom bolo, že sme mohli mnohým sprostredkovať nezabudnuteľný zážitok," vyjadril sa po dokončení nakrúcania 35-ročný Levine. Sugar je tretím singlom zo štúdiovky V (2014), z ktorej pochádzajú aj single Maps a Animals.

 

 

Maroon 5 vznikli v roku 1994, pričom pôvodne sa volali Kara's Flowers. Pod týmto názvom vydali v roku 1997 album The Fourth World. Ako Maroon 5 uviedli na trh prvú štúdiovku Songs About Jane v júni 2002. Po nej nasledovali počiny It Won't Be Soon Before Long (2007), Hands All Over (2010), Overexposed (2012) a spomínaná V, pričom všetkých päť sa dostalo do prvej desiatky britského i amerického albumového rebríčka. Na konte majú hity ako This Love, Harder To Breathe, She Will Be Loved, If I Never See Your Face Again (feat. Rihanna), Makes Me Wonder, One More Night alebo Moves Like Jagger (feat. Christina Aguilera). Skupina získala okrem iného tri ceny Grammy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona