Maroon 5 predstavili videoklip ku skladbe Cold

NETKY.SK • 16 Február 2017, 13:24 • 2 min
Maroon 5 predstavili videoklip ku skladbe Cold

LOS ANGELES - Americká pop-rocková kapela Maroon 5 zverejnila prostredníctvom služby YouTube videoklip ku skladbe Cold, na ktorej spolupracovali s rapperom Futureom.

slovakia

left justify in out

V takmer sedemminútovej novinke možno vidieť frontmana skupiny Adama Levinea na večierku u spomínaného 33-ročného interpreta. Po jeho príchode mu barman dá do nápoja drogu a spevák začne halucinovať. V klipe sa predstavila aj Levineova manželka, modelka Behati Prinsloo, ktorej svoje zážitky na konci vyrozpráva.

 

 

Cold je druhou novou skladbou, ktorú formácia zverejnila od vydania ich zatiaľ poslednej štúdiovky V (2014). Vlani v októbri predstavili singel Don't Wanna Know, na ktorom sa podieľal aj rapper Kendrick Lamar. Ku skladbe tiež neskôr ponúkli aj videoklip.

 

Maroon 5 vznikli v roku 1994, pričom pôvodne sa volali Kara's Flowers. Pod týmto názvom vydali v roku 1997 album The Fourth World. Ako Maroon 5 debutovali štúdiovkou Songs About Jane (2002). Po nej nasledovali počiny It Won't Be Soon Before Long (2007), Hands All Over (2010), Overexposed (2012) a spomínaný V, pričom všetkých päť sa dostalo do prvej desiatky britského i amerického albumového rebríčka. Skupina získala okrem iného tri ceny Grammy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona