Maroon 5 po prvý raz vystúpia na MTV Video Music Awards

NETKY.SK • 7 August 2014, 13:48 • 2 min
Maroon 5 po prvý raz vystúpia na MTV Video Music Awards

LOS ANGELES - Americká kapela Maroon 5 vystúpi na tohtoročnom udeľovaní MTV Video Music Awards. Šesťčlenná formácia z Los Angeles, pre ktorú to bude vôbec prvé vystúpenie na odovzdávaní týchto cien, zahrá najnovší singel Maps z pripravovanej štúdiovky V.

slovakia

left justify in out

"Sme nadšení z nášho nového albumu a tiež z toho, že budeme súčasťou takého úžasného line-upu, aký sa tento rok predstaví na MTV Video Music Awards. Bude to naše prvé vystúpenie a tešíme sa, že zahráme náš nový singel," napísali členovia skupiny na svojej facebookovej stránke. Udeľovanie MTV Video Music Awards sa uskutoční 24. augusta v kalifornskom Inglewoode a okrem Maroon 5 už organizátori oznámili aj vystúpenia Taylor Swift, Ushera, Ariany Grande a 5 Seconds Of Summer. Ďalších účinkujúcich predstavia neskôr. Tohtoročné nominácie na MTV Video Music Awards ovládla americká speváčka Beyoncé, ktorá môže získať osem cien. Po sedem nominácií majú Iggy Azalea a Eminem. 

 

Maroon 5 vznikli v roku 1994, pričom pôvodne sa volali Kara's Flowers. Pod týmto názvom vydali v roku 1997 album The Fourth World. V roku 2001 sa premenovali Maroon 5 a o rok neskôr vydali štúdiovku Songs About Jane. Po nej nasledovali It Won't Be Soon Before Long (2007), Hands All Over (2010) a Overexposed (2012), pričom všetky štyri sa dostali do prvej desiatky britského i amerického albumového rebríčka. Spomínaný album V vyjde 2. septembra. Na konte majú hity ako This Love, Harder To Breathe, She Will Be Loved, If I Never See Your Face Again (feat. Rihanna), Makes Me Wonder, One More Night alebo Moves Like Jagger (feat. Christina Aguilera). Skupina získala okrem iného tri ceny Grammy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona