Maroon 5 a UNICEF vytvorili kampaň na pomoc deťom

NETKY.SK • 21 Jún 2016, 10:31 • 2 min
Maroon 5 a UNICEF vytvorili kampaň na pomoc deťom

LOS ANGELES - Americká pop-rocková kapela Maroon 5 a Detský fond Organizácie spojených národov (UNICEF) vytvorili spoločnú kampaň na pomoc deťom s názvom #Maroon5Day. Záujemcovia a záujemkyne môžu od 20. do 25. júna finančne prispieť na projekt a podporiť tak snahu UNICEF pomáhať deťom, ktoré potrebujú zdravotnú opateru, pitnú vodu, potravu či vzdelanie. Každý fanúšik a fanúšička sa zároveň zapojí do súťaže o dve VIP vstupenky na koncert Maroon 5 v USA.

slovakia

left justify in out

Formácia oslávi 25. júna 14. výročie vydania albumu Songs About Jane (2002). "Deň Maroon 5 nie je len o hudbe, ale aj o spolupráci na vytvorení lepšieho sveta pre deti, aby každé dieťa, kdekoľvek na svete, malo šancu vyrastať šťastné a zdravé," uviedli muzikanti pre americký týždenník People. "Dúfame, že nadšenie a oddanosť, ktorú kapela vkladá do hudby a charitatívneho úsilia, budú inšpirovať iných ľudí k pomoci UNICEF zachrániť a zlepšiť životy tých najzraniteľnejších detí sveta," uviedla za UNICEF Caryl M. Stern.


Maroon 5 vznikli v roku 1994, pričom pôvodne sa volali Kara's Flowers. Pod týmto názvom vydali v roku 1997 album The Fourth World. Ako Maroon 5 debutovali spomínanou štúdiovkou Songs About Jane. Po nej nasledovali počiny It Won't Be Soon Before Long (2007), Hands All Over (2010), Overexposed (2012) a V (2014), pričom všetkých päť sa dostalo do prvej desiatky britského i amerického albumového rebríčka. Na konte majú hity ako This Love, Harder To Breathe, She Will Be Loved, If I Never See Your Face Again (feat. Rihanna), Makes Me Wonder, One More Night, Moves Like Jagger (feat. Christina Aguilera), Maps alebo Sugar. Skupina získala okrem iného tri ceny Grammy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona