Maročan ukradol identitu kráľa Muhammada VI, dostal tri roky väzenia!

NETKY.SK • 11 September 2014, 13:30 • 2 min
Maročan ukradol identitu kráľa Muhammada VI, dostal tri roky väzenia!

RABAT - Maročana, ktorý sa vydával za kráľa Muhammada VI., odsúdil súd v marockom meste Tetuán na tri roky väzenia za podvod a krádež identity vysokopostavenej osoby, informovali marocké a francúzske médiá.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný Nabíl Sbaí zneužil fakt, že sa pozoruhodne podobá na marockého panovníka, a dal si políciou odstrániť zátarasy zo súkromnej cesty a zároveň sa nechal oslavovať poddanými.   
     

Krátko nato, keď polícia prišla na svoj omyl, sa údajný kráľ vydal na útek. Keď sa polícii o niekoľko dní podarilo zadržať ho v Rabate, bránil sa, že nie je žiadny podvodník, len je vraj kráľovým veľkým obdivovateľom a rád napodobňuje jeho štýl obliekania. 
     

Vyšetrovaním sa však zistilo, že toto nebol jediný prípad, keď sa Sbaí vydával za kráľa - aj v minulosti totiž rád z okna svojho auta mával ľuďom, ktorí ho považovali za Muhammada VI., alebo sa s nimi nechával fotografovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies