Márniví Angličania, hotel má byť záruka úspechu na ME 2016

NETKY.SK • 15 December 2015, 10:20 • 2 min
Márniví Angličania, hotel má byť záruka úspechu na ME 2016

LONDÝN - Anglická futbalová reprezentácia bude počas budúcoročných majstrovstiev Európy vo futbale vo Francúzsku bývať v luxusnom hoteli v meste Chantilly.

slovakia

left justify in out

Vedenie tamojšej Futbalovej asociácie (FA) sa rozhodlo prenajať celý komplex s 92 izbami napriek tomu, že polovica z nich zostane prázdna. V hoteli majú bývať iba hráči s realizačným tímom a najdôležitejšími funkcionármi asociácie. Zvyšok výpravy bude ubytovaný na inom mieste.


Verejnosť v Anglicku vyčíta FA plytvanie peniazmi, navyše v čase, keď sa v rámci znižovania nákladov rozhodla prepustiť 100 zamestnancov. Angličania údajne prišli k záveru, že jedným z dôvodov zlyhania na MS 2014 v Brazílii, kde nepostúpili zo základnej skupiny, bol preplnený hotel, v ktorom bývali. Hráči museli údajne čakať v dlhých radoch na jedlo.


Anglicko bude na ME tretím súperom Slovenska v základnej B-skupine (20. júna 2016 v St. Étienne). Informácie pochádzajú z portálu fakt.pl.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies