Markovič z Liverpoolu dostal od UEFA stop na štyri zápasy

NETKY.SK • 17 Február 2015, 14:36 • 2 min
Markovič z Liverpoolu dostal od UEFA stop na štyri zápasy

NYON - Futbalista FC Liverpool Lazar Markovič si nezahrá za vylúčenie v decembrovom stretnutí Ligy majstrov proti FC Bazilej (1:1) v štyroch stretnutiach v európskych pohárových súťažiach. Srbský krídelník bude chýbať "The Reds" v šestnásťfinále Európskej ligy proti Besiktasu Istanbul a v prípade postupu aj v osemfinále.

slovakia

left justify in out

Markovič v súboji s Bazilejom sa po hodine hry ohnal po Behrangovi Safarim a trafil ho končekmi prstov do tváre. Švédsky obranca rýchlo spadol na zem a 20-ročný Srb videl červenú kartu. Domáci Liverpool na Anfielde so švajčiarskym tímom len remizoval 1:1 a nekvalifikoval sa do jarných bojov Ligy majstrov. Pokračuje však v Európskej lige. 

 

Lazar Markovič za vylúčenie dostal automaticky jednozápasový dištanc, disciplinárna komisia UEFA však trest pritvrdila a pridala aj ďalšie tri súboje, keďže v minulosti bol vylúčený v Európskej lige ešte v drese Benficy Lisabon. Informácie zverejnil The Independent. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies