Marko Daňo: Všetko je možné, len treba veriť

NETKY.SK • 10 Október 2014, 17:55 • 2 min
Marko Daňo: Všetko je možné, len treba veriť

BRATISLAVA - Hokejista Marko Daňo má za sebou víťaznú premiéru v prestížnej NHL. Pri triumfe Columbusu na ľade Buffala 3:1 sa síce 19-ročný slovenský útočník do tabuľky produktivity nezapísal, ale vstupom do najprestížnejšej hokejovej klubovej súťaže si splnil veľký sen. Odohral 14:33 min a štyrikrát strelecky ohrozil brankára Buffala.

slovakia

left justify in out

"Kto by to bol povedal po minulej sezóne v ktorej som hral zle a neskôr som ani nehral a sedel som na tribúne, že 9. októbra nastúpim na svoj prvý zápas NHL?," položil si rečnícku otázku prostredníctvom svojej prezentácie na facebooku M. Daňo a zároveň si aj odpovedal: "Ja som si to povedal. Cez leto som ´odmakal´ letnú prípravu a konečne som sa cítil super. Všetka tá drina stála za to. Najdôležitejšie je mať sny. Niekedy sa zdajú byť nedosiahnuteľné, ale ak si to viete predstaviť a veríte tomu, tak sa vám to splní." Daňo pridal aj povzbudzujúce motto nielen pre svojich priateľov na facebooku: "Nenechajte si vziať vaše sny. Nepočúvajte výkriky vrán a vesmír sa spojí, aby sa vaše prianie stalo skutočnosťou." 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona