Marko Daňo sa cítil ako lietadlo na pristávacej ploche

NETKY.SK • 1 Máj 2015, 09:20 • 2 min
Marko Daňo sa cítil ako lietadlo na pristávacej ploche

OSTRAVA - od vyslaného redaktora Petra Mráza) - Na štvrtkovom tréningu slovenskej hokejovej reprezentácie v ostravskej ČEZ aréne, prvým v dejisku svetového šampionátu v Česku, sa viacerí hráči tímu SR cítili ako lietadlá na veľkej pristávacej ploche. Špeciálne to platilo o hokejistoch, ktorí klubovú sezónu strávili v zámorskej NHL. Hracia plocha totiž pre nich bola zrazu veľmi veľká.

slovakia

left justify in out

"Na tréningu sme sa teda dosť nakorčuľovali, ale musíme si na to zvyknúť. Aj ľad bol dosť rozbitý, takže nám puk poskakoval kade-tade. Nacvičovali sme aj presilovky a nejako nám to nešlo. Musíme na tom popracovať. Veríme, že aj ľad sa trochu upraví a v zápasoch to už bude lepšie,“ povedal pre agentúru SITA útočník Marko Daňo.


Do Ostravy sa slovenská reprezentácia presunula vo štvrtok predpoludním z Bratislavy. "Autobusár mal mierne meškanie, ale cesta bola ‘v pohode‘. Diaľnice sú trochu hrboľaté, tak sme sa trochu ponatriasali. Ja som nespal a počúval som hudbu. Niektorí chlapci si potom zdriemli v hoteli, no sa snažím chodiť spať až večer, aby som poriadne prekonal časový posun z USA,“ pokračoval mladý hokejista.


V hotelových izbách si viacerí hráči SR odpočinuli pred tréningom. "Na izbách je všetko v poriadku, akurát postele sú možno pre nás trochu úzke. Ale bude sa to dať vydržať. Ešte šťastie, že tu nie je Zdeno Chára, no taký Milan Jurčina asi bude mať tiež problémy,“ doplnil pre SITA Marko Daňo.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona