Markíza oslavuje štvrťstoročie, na párty prišla aj Jana Kirschner

NETKY.SK • 25 August 2021, 19:32 • 2 min
Markíza oslavuje štvrťstoročie, na párty prišla aj Jana Kirschner

Neuveriteľných 25 rokov uplynie 31. augusta odo dňa, kedy sa na televíznych obrazovkách zjavilo žlto-modré logo televízie Markíza. Patrične ho oslávila včera, kde predstavila aj novú jesennú štruktúru.

slovakia

left justify in out

Celých 25 rokov je tvárou televízie Patrik Herman, s ktorým prinesieme rozhovor v najbližších dňoch, ale predsa aspoň citát ako upútavku: „Slovo  markíza v čase, keď sme začali vysielať, evokovalo dve asociácie – prístrešok, ktorý tienil slnko a samozrejme Angeliku – markízu anjelov,“ spomenul si na začiatky známy a populárny reportér a moderátor. „Nevedeli sme, do čoho ideme, nebol tu žiaden podobný vzor, denne sme sa učili na kolene, ale od začiatku sme sa stali lídrom na trhu a diváci sú nám verní celých 25 rokov.“ 

 

Okrem pôvodných vlastných programov, ktoré priniesla televízia a mnohé dnes už neexistujú – ako napríklad Doma s Markízou, Paľba, Cestoviny, Pevnosť Boyard a mnohé ďalšie, sa časom rozšírilo o novinky. Niektoré formáty boli  prevzaté zo zahraničia, iné vznikli doma a, samozrejme, odvysielala množstvo dobrých filmov.

 

img

 

Romantika a telenovely si vyžiadali samostatnú vysielaciu „odnož“, čím vznikla ďalšia stanica DOMA a rovnako na svoje si prišli milovníci akčných filmov prostredníctvom stanice Dajto. Pestrú ponuku si pripravila i streamovacia predplatiteľská služba VOYO, ktorá doslova rastie. Kdekoľvek a kedykoľvek bez reklám si môžu diváci pozrieť zaujímavé programy.

 

Markíza má naozaj čo oslavovať, a preto petržalský breh Dunaja a vysvietená loď Sundeck patrili v utorok večer práve jej. Moderátorka Nora Krchňáková, ktorá začínala ako čiernovláska v správach, dnes ako krásna blondína prináša reportáže o osobnostiach hlavne v relácii Smotánka. Zladená s Romanom Pomajbom si nenechala ujsť fotenie pred banerom, aby sa mohla následne vrhnúť do práce.

 

img

 

Veronika Nízlová – polovička z dvojičiek Tweens –  prišla na párty sama. V krásny obtiahnutých sexi šatách vyniklo jej bruško, nakoľko je v radostnom očakávaní. Otca i pohlavie dieťaťa úspešne tají, ale prezradila, že otec je po operácii kolena, už druhej, nakoľko prvá sa celkom nevydarila. Časy, kedy obe mladé dievčatá sprevádzali rodičia na akciách, sú dávno za nimi. 

 

Patricie Pagáčová, čerstvá mamička dcéry Bibiany, prezradila ako členka poroty Superstar, že s kolegyňou Monikou Bagárovou, ktorá je tiež mamička len o niečo dlhšie, si mamičkovské rady nevymieňajú, pretože každé dieťa je iné a potrebuje iný prístup. 

 

Zato Marián Čekovský, ďalší z porotcov SuperStar, prezradil, že na kastingoch bolo veselo a dokonca jeden účinkujúci prišiel nahý, takže sa bude v jesennej štruktúre na čo tešiť. 

 

Pali Habera hviezdi so svojou Danielou na karlovarskom filmovom festivale, takže sa oslavy nezúčastnil. Za to nechýbali účastníci televíznej Farmy, rovnako ako predstavitelia seriálov Oteckovia, Sestričky, Červené pásky či Pán Profesor. 

 

Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza, sa netajil nadšením, že táto jeseň bude na televíznych obrazovkách super. Programová ponuka bude doslova nabitá osvedčenými diváckymi hitmi a progresívnymi novinkami. Popri lineárnom vysielaní skupina Markíza úspešne rozvíja aj svoje digitálne platformy.

img

 

Streamovacia služba VOYO ponúkne ďalší zaujímavý obsah vrátane fenomenálnej reality šou Love Island a kompletnej futbalovej Fortuna ligy. VOYO toho však pre svojich predplatiteľov chystá oveľa viac – špičkové domáce i zahraničné megafilmy, oceňované komediálne i kriminálne seriály, atraktívne športové prenosy a nové formáty pripravované exkluzívne pre túto čoraz populárnejšiu platformu. Po predstavení toho, čo nás čaká, už nasledoval program. 

 

Hviezdy Markízy boli neustále v zajatí novinárov a zopár rozhovorov na najbližšie dni sme pre vás pripravili i na našom webe, takže sa rovnako máte na čo tešiť. Na javisku sa objavil Separ, Dara Rolins, svoj nový song  Rosetta Stone odpremiérovala dvojica Neiru a Yael, ktorých poznáte ako Mateja Klinčúcha – víťaza ostatnej Tvojej tváre –  a exotického Matúša Kolárovského ako Hasana zo seriálu Pán profesor.  

 

Po dlhej dobe sa na Slovensku objavila aj Jana Kirschner a ponúkla svoju spoločnú pieseň so Separom  s obrovským úspechom. Skladba Povedz to nahlas vznikla k projektu Odpíšeme ti, ktorý odštartoval minulý rok a ktorého cieľom je podať pomocnú ruku obetiam šikany a zároveň priniesť osvetu o probléme šikanovania medzi deti, učiteľov a rodičov a otvoriť tak diskusiu v školách a v rodinách. 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies