Marketingová platforma Mailchimp ruší účty súvisiace s kryptomenami

NETKY.SK • 30 Marec 2018, 16:00 • 2 min
Marketingová platforma Mailchimp ruší účty súvisiace s kryptomenami

ATLANTA – Marketingová platforma Mailchimp plánuje zrušiť všetky účty súvisiace s kryptomenami, vrátane počiatočných ponúk mincí (ICO), kryptobúrz, spravodajstva, kníh, udalostí či oznámení.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Online služba, ktorá umožňuje užívateľom odosielať rôzne newslettery a hromadné emaily sa tak pridala k ďalším internetovým gigantom, ktoré pristúpili k podobným zákazom. Reklamy súvisiace s kryptomenami sú už zakázané na Facebooku, Twitteri či Snapchate a Google ich plánuje uviesť do platnosti od júna.

 

Odborník na kryptomeny a zástanca Bitcoinu Andreas Antonopoulos na túto tému tweetol:

 

 

 

Evan Van Ness z Week in Ethereum tiež zverejnil na Twitteri komentár, že Mailchimp do štyroch týždňov zruší ich účet, "pretože nenávidia blockchainy".

 

 

 

Portál Blockchain job, kde nájdete rôzne pracovné ponuky v oblasti kryptomien uviedol, že Mailchimp zrušil účet aj im.

 

 

 

Podľa používateľa @davetorrez to vyzerá tak, že Mailchimp narýchlo pridal klauzulu k ich podmienkam používania, ktoré zakazujú materiál súvisiaci s kryptomenami.

 

 

 

Čo je služba MailChimp?

 

Túto marketingovú platformu používajú milióny ľudí a firiem po celom svete už od roku 2001. Spoločnosť začala ako vedľajší projekt financovaný rôznymi pracovnými miestami pre vývoj webových aplikácií. Teraz je poprednou svetovou platformou automatizácie marketingu, ktorá posiela viac ako miliardu e-mailov denne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies