Mark Wahlberg daruje iniciatíve Time's Up 1,5 milióna dolárov

NETKY.SK • 14 Január 2018, 11:39 • 2 min
Mark Wahlberg daruje iniciatíve Time's Up 1,5 milióna dolárov

NEW YORK - Americký herec Mark Wahlberg súhlasil s tým, že daruje 1,5 milióna dolárov, ktoré zarobil za opätovne natočené scény k filmu Všetky prachy sveta, iniciatíve Time's Up (Čas vypršal), poskytujúcej právnu pomoc obetiam sexuálneho násilia.

slovakia

left justify in out

Najlepšie platený herec roka 2017 v sobotu uviedol, že tak spraví v mene svojej kolegyne Michelle Williams, ktorá za nové scény dostala údajne menej než tisíc dolárov. Ďalšieho pol milióna chce darovať aj agentúra William Morris Endeavor, zastupujúca oboch hercov, rovnako v mene Michelle Williams. Wahlberg tiež uviedol, že "stopercentne" podporuje práva žien na férové platy v Hollywoode.

Z dokončenej snímky Všetky prachy sveta v réžii Ridleyho Scotta vystrihli amerického herca Kevina Spaceyho. Tvorcovia projektu sa tak rozhodli po početných obvineniach zo sexuálneho obťažovania, pričom všetky scény, v ktorých sa objavil, natočili znova. Rolu ropného magnáta J. Paula Gettyho po ňom prevzal kanadský herec Christopher Plummer. Plummera i Williams za ich výkony nominovali na ceny Zlatý glóbus.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona