Mark Salling zo seriálu Glee randí s herečkou Denyse Tontz

NETKY.SK • 24 Júl 2014, 15:24 • 2 min
Mark Salling zo seriálu Glee randí s herečkou Denyse Tontz

USA - Americký herec Mark Salling, známy ako Noah "Puck" Puckerman zo seriálu Glee (2009), randí s herečkou a speváčkou Denyse Tontz.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný rodák z Dallasu v Texase to potvrdil pre americký magazín Us Weekly. "Denyse je talentovaná a nádherná, ako zvonku, tak aj zvnútra. Teším sa na to, ako sa budeme bližšie spoznávať," vyjadril sa. Herec a 19-ročná Tontz sa vraj zoznámili len nedávno vďaka speváčkinmu producentovi. Sallinga predtým spájali napríklad aj s kolegyňou Nayou Riverou, ktorá sa 19. júla vydala za Ryana Dorseyho.

 

Mark Salling sa okrem herectva venuje aj hudbe. Spieva, skladá piesne a hrá na klavíri, gitare, basgitare a bicích. Na konte má albumy Smoke Signals (2008) a Pipe Dreams (2010), pričom prvý menovaný vydal pod pseudonymom Jericho. Denyse Tontz, celým menom Denyse Anne Marie Tontz, si zahrala napríklad v seriáli Big Time Rush (2009 - 2013). Účinkuje aj v televíznom projekte Pes a jeho blog (2012), kde hrá Nikki Ortiz. Epizódne postavy stvárnila aj v seriáloch Melissa & Joey (2010) či Dallas (2012). Venuje sa aj tancu a spevu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona