Mark Ronson zverejnil videoklip k dvom piesňam naraz

NETKY.SK • 11 Február 2016, 15:37 • 2 min
Mark Ronson zverejnil videoklip k dvom piesňam naraz

LONDÝN - Anglický dídžej a producent Mark Ronson zverejnil videoklip ku skladbám Summer Breaking a Daffodils, na ktorých spolupracoval s frontmanom austrálskej kapely Tame Impala Kevinom Parkerom.

slovakia

left justify in out

Novinka sleduje dievča, ktoré sa na dovolenke potuluje po exotickom letovisku pri mori. O réžiu viac ako päťminútového videoklipu sa postaral Theo Wenner. Hlavnú postavu stvárnila modelka Sarah McDaniel, ktorá sa na začiatku mesiaca predstavila na titulke prvého čísla časopisu Playboy bez nahých fotografií.


Obe piesne sa nachádzajú na Ronsonovej štvrtej štúdiovke Uptown Special, z ktorej pochádza aj hit Uptown Funk s Brunom Marsom. Album uviedol Ronson na trh vlani v januári. Text skladieb Summer Breaking a Daffodils napísal americký spisovateľ Michael Chabon.


Mark Ronson začínal ako dídžej v New Yorku. V roku 2003 vydal debutový album Here Comes The Fuzz, po ktorom nasledovali nahrávky Version (2007), Record Collection (2010) a spomínaná Uptown Special. Na konte má tri ceny Grammy, pričom všetky získal v roku 2008. Vyslúžil si ich ako Producent roka a tiež za produkciu albumu Back To Black (2006) speváčky Amy Winehouse a skladby Rehab, ktorá pochádza z tejto štúdiovky. Okrem toho získal tiež dve BRIT Awards. Počas kariéry spolupracoval aj s mnohými ďalšími interpretmi, akými sú Sean Paul, Macy Gray, Christina Aguilera, Robbie Williams, Adele, Duran Duran či Paul McCartney.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies