Mark Ronson venoval nový album Amy Winehouse

NETKY.SK • 14 Január 2015, 16:03 • 2 min
Mark Ronson venoval nový album Amy Winehouse

LONDÝN - Anglický dídžej, gitarista a producent Mark Ronson venoval najnovší album Uptown Special (2015) zosnulej speváčke Amy Winehouse.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročný hudobník prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter zverejnil fotografiu zachytávajúcu venovanie napísané na papieri. "Aj keď si stále želám, aby si tu bola, stále na teba myslím, si moja inšpirácia a tvoja hudba žije naďalej vo mne a v každom, kto ju cítil," napísal. K ďalšími interpretom, ktorým Ronson svoju štvrtú štúdiovku venoval, patria aj zosnulý gitarista a skladateľ Teenie Hodges a nebohý producent DJ Mehdi.

 

 

Mark Ronson začínal ako dídžej v New Yorku. V roku 2003 vydal debutový album Here Comes the Fuzz, po ktorom nasledovali Version (2007), Record Collection (2010) a spomínaný Uptown Special (2015), ktorý vyšiel v USA v utorok. Na konte má tri ceny Grammy, ktoré si vyslúžil raz ako Producent roka a dva razy ako producent albumov Amy Winehouse. Taktiež získal jednu BRIT Award v kategórii Najlepší britský sólový interpret. Počas kariéry spolupracoval s mnohými ďalšími interpretmi ako napríklad Sean Paul, Macy Gray, Christina Aguilera, Robbie Williams, Adele, Duran Duran, Bruno Mars či Paul McCartney. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies