Mark-Paul Gosselaar je otcom tretieho dieťaťa

NETKY.SK • 1 Október 2013, 10:52 • 2 min
Mark-Paul Gosselaar je otcom tretieho dieťaťa

LOS ANGELES - Americký herec Mark-Paul Gosselaar, známy predovšetkým ako Zack Morris zo seriálu Konečne zvoní (1989 - 1993), sa stal v pondelok otcom tretieho dieťaťa.

slovakia

left justify in out

Magazínu People to potvrdil jeho hovorca. Dekker Edward Gosselaar, ktorý prišiel na svet okolo poludnia 30. septembra v Los Angeles, je prvým spoločným potomkom herca a reklamnej manažérky Catriony McGinn. Dvojica sa zosobášila vlani v júli v kalifornskom Santa Ynez. “Z nového prírastku do rodiny sme nesmierne šťastní. Nášho chlapčeka šialene milujeme. Je zdravý a úplne dokonalý - všetko, čo by sme si mohli želať," uviedol 39-ročný herec pre magazín People.

Mark-Paul Gosselaar už má za sebou jedno manželstvo. Jeho prvou manželkou bola Lisa Ann Russell, s ktorou sa rozviedol v máji 2011. Dvojica má spolu dve deti - deväťročného syna Michaela Charlesa a sedemročnú dcéru Avu Lorenn. V rozvodovom konaní obaja súhlasili so spoločnou opaterou. Gosselaar sa preslávil účinkovaním v seriáli Konečne zvoní, no zahral si aj v snímkach Mŕtvy spolubývajúci (1998) alebo Princezná a námorník (2001). V súčasnosti účinkuje v seriáli Franklin & Bash (2011), kde stvárňuje Petra Basha. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona