Mark Chamberlain prišiel o parádny gól svojho syna: Zaspal som

NETKY.SK • 3 Jún 2013, 12:58 • 2 min
Mark Chamberlain prišiel o parádny gól svojho syna: Zaspal som

LONDÝN - Bývalý anglický futbalista Mark Chamberlain si namiesto sledovania nedeľňajšieho prestížneho zápasu "Albiónu" s Brazíliou (2:2) vybral spánok a prišiel o veľa. Nezmeškal len skvelé futbalové predstavenie, ale aj parádny gól svojho syna Alexa Oxlade-Chamberlaina, ktorý volejom z asi 20 metrov vyrovnal na 1:1.

slovakia

left justify in out

"Nevidel som ho. O šiestej ráno som viezol jeho matku na letisko, takže som zaspal," priznal päťdesiatjedenročný bývalý reprezentant pre stanicu BBC. "No čítal som veľa správ, ktoré hovorili, že to bol fantastický gól," dodal Mark Chamberlain. Ten figuroval v anglickom mužstve, ktoré v roku 1984 vyhralo v Brazílii.

Devätnásťročný Alex Oxlade-Chamberlain skóroval v 67. minúte duelu, päť minút po tom, čo vybehol na ihrisko. "Zaspal? To sa na neho podobá," zasmial sa talentovaný mladík, keď sa dopočul o svojom otcovi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona