Mário z Galanty sa priznal, že zabil kamaráta, hrozí mu 10 rokov

NETKY.SK • 3 Máj 2016, 12:49 • 2 min
Mário z Galanty sa priznal, že zabil kamaráta, hrozí mu 10 rokov

GALANTA - Polícia obvinila podozrivého 41-ročného Mária z Galanty, zo zločinu zabitia. Okrem priznania usvedčila obvineného z útoku aj súdna pitva, na základe ktorej bol 58-ročný muž ubitý.

slovakia

left justify in out

Kopance a údery do celého tela aj za pomoci bejzbalovej palice spôsobili rozsiahle zranenia, ktorým neskôr starší muž podľahol. Bitke mala predchádzať len kamarátska poznámka, ktorá muža pod vplyvom alkoholu krátko po polnoci vyprovokovala k násilnému činu. 

 

„Obaja sa pritom poznali necelé dva roky a mladší muž mu umožnil počas tejto doby bývať spoločne s ním v jeho chatke. Keď sa do sobotného rána prespal, našiel ho pred chatkou bez známok života. Podľa jeho výpovede mu mal poskytnúť aj predlekársku pomoc. Keď zistil, že muž nereaguje, cez požičaný telefón privolal políciu. Krátko na to ho kriminalisti zadržali ako podozrivého zo zabitia,“ povedala pre netky.sk hovorkyňa KR PZ v Trnave Mária Linkešová.

 

Na základe dôkazov ho vyšetrovateľ obvinil a spracoval návrh na jeho väzobné stíhanie. Sudca sa s postupom polície stotožnil a na základe príkazu ho policajti eskortovali do výkonu väzby. Za ťažké zranenia s následkom smrti hrozí mužovi trest odňatia slobody na 7 až 10 rokov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies