Mario Suárez prestúpil z madridského Atlética do Fiorentiny

NETKY.SK • 26 Júl 2015, 11:38 • 2 min
Mario Suárez prestúpil z madridského Atlética do Fiorentiny

MADRID - Španielsky futbalový stredopoliar Mario Suárez po štrnástich rokoch opustil Atlético Madrid a prestúpil do talianskej Fiorentiny.

slovakia

left justify in out

V oficiálnom stanovisku na svojej internetovej stránke to potvrdil španielsky majster zo sezóny 2013/2014: "Kluby dosiahli dohodu, ktorej konkrétne náležitosti sa doladia v priebehu nasledujúcich hodín." Trojnásobný reprezentant "La Furia Roja" pôsobil v Atléticu s krátkou pauzou od roku 1999. Medzi rokmi 2008 a 2010 bol hráčom Mallorky, odtiaľ sa však vrátil na štadión Vicenteho Calderóna. Celkovo odohral 28-ročný záložník za "Los Colchoneros" 125 ligových stretnutí, ale nikdy si nevybudoval pozíciu stabilného člena základnej zostavy.


Opačným smerom putoval stopér z Čiernej Hory Stefan Savič, ktorý v sezóne 2011/2012 získal v drese Manchestru City titul anglického šampióna. Počas troch sezón v talianskej Serii A odohral za "fialky" 86 zápasov. S tretím mužstvom uplynulého ročníka Primera División podpísal 24-ročný balkánsky stredný obranca kontrakt na päť rokov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies