Mario Gómez sa opäť zranil

NETKY.SK • 25 Marec 2014, 15:32 • 2 min
Mario Gómez sa opäť zranil

FLORENCIA - Nemecký futbalový reprezentant a hráč ACF Fiorentina Mario Gómez má v tejto sezóne veľkú smolu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný útočník (nar. 10. júla 1985) sa po takmer polroku od zranenia ľavého kolena vrátil začiatkom februára na trávnik - a vydržal len približne päť týždňov. Prišiel nedeľňajší víťazný duel talianskej Serie A v Neapole proti SSC (1:0) a v 72. min sa Gómez pre zdravotné problémy porúčal z ihriska, nahradil ho Alessandro Matri. Talianske médiá informujú, že vysoký nemecký zakončovateľ so španielskymi koreňmi si natiahol väzy v ľavom kolene. Až podrobnejšie vyšetrenia ukážu, ako dlho bude nútene pauzovať.

 

Fiorentina získala Maria Gómeza Garcíu z bundesligového Bayernu Mníchov vlani v júli za 20 miliónov eur, produktívny útočník podpísal kontrakt na štyri roky. Zdravotné problémy bývalého hráča VfB Stuttgart čosi viac ako dva mesiace pred majstrovstvami sveta v Brazílii určite neurobili radosť trénerovi nemeckej reprezentácie Joachimovi Löwovi, ktorý rátal s jeho službami na šampionáte v Južnej Amerike. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies